It is currently Thu Apr 24, 2014 10:36 pm




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
 Resize Objects 
Author Message
Cadet
Cadet

Joined: Mon Mar 19, 2012 7:01 am
Posts: 2
Post Resize Objects
Hi, I´m new in factory PMI, I want to resize a circle shape, we need to simulate the diameter of a roll to be consumed, I can´t find the size property for Jhyton or something like this, Thanks


Mon Mar 19, 2012 7:15 am
Profile
Moderator
Moderator

Joined: Sun Apr 02, 2006 2:46 pm
Posts: 1982
Location: Sacramento, CA
Post Re: Resize Objects
The size and position doesn't show up as properties in FactoryPMI. You have to use the:
Code:
fpmi.gui.resizeComponent
fpmi.gui.moveComponent
functions. Typically, people add dynamic properties to the component and a propertyChange script that calls those functions:
Code:
if event.propertyName == "dynamicPropName":
    fpmi.gui.resizeComponent(event.source, 100, 200)

_________________
Travis Cox
Inductive Automation
Technical Support Rep.


Mon Mar 19, 2012 11:30 am
Profile WWW
Moderator
Moderator

Joined: Thu Mar 30, 2006 10:08 pm
Posts: 1188
Post Re: Resize Objects
Are you using Ignition or FactoryPMI?

_________________
Nathan Boeger, CISSP-ISSAP, CCNP Voice, VCP
Not Another Industrial Blog - My SCADA software blog
"Design Simplicity Cures Engineered Complexity"


Mon Mar 19, 2012 11:44 am
Profile WWW
Cadet
Cadet

Joined: Mon Mar 19, 2012 7:01 am
Posts: 2
Post Re: Resize Objects
Thank you Travis, I will try with your solution, great support.

Nathan, I´m using Factory PMI

Thank you all.


Mon Mar 19, 2012 12:01 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: