It is currently Wed Apr 23, 2014 9:34 am




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
 Available Historical Tags in a chert property binding 
Author Message
Trooper
Trooper

Joined: Wed Mar 14, 2012 12:09 pm
Posts: 19
Post Available Historical Tags in a chert property binding
I am seeing duplicate tags in the 'Available Historical Tags' list when binding a tag history to a chart.
Attachment:
duptags.jpg
duptags.jpg [ 116.06 KiB | Viewed 339 times ]
I think this has something to do with retired tags in the sqlth_te table.
Attachment:
duptags2.jpg
duptags2.jpg [ 117.81 KiB | Viewed 339 times ]
I was making a number of changes as I set up history and tags, not sure what I did specifically to cause retired tags, but there should be something to distinguish the tags in the list.


Mon Jul 09, 2012 10:20 am
Profile
Moderator
Moderator

Joined: Mon Jun 04, 2012 8:53 am
Posts: 440
Post Re: Available Historical Tags in a chert property binding
Which version of Ignition are you using? I was unable to reproduce this behavior.

EDIT: Also, do you have tag history spread over many datasources? If you have a tag's history spread across multiple datasources it can produce this behavior.

_________________
James Lorenz
QA/Build Systems Engineer
Inductive Automation


Mon Jul 09, 2012 2:20 pm
Profile
Moderator
Moderator

Joined: Sun Apr 02, 2006 3:43 pm
Posts: 2417
Post Re: Available Historical Tags in a chert property binding
Actually, a problem in 7.5.0 was multiplying the tag results by the number of database connections you have configured, so if you're using that version and have 2 db connections defined, you would see this. If that sounds correct, upgrading to the latest beta should help (or wait til 7.5.1 is released, later this week I think).

Regards,

_________________
Colby Clegg
Inductive Automation
Software Development


Mon Jul 09, 2012 3:22 pm
Profile
Trooper
Trooper

Joined: Wed Mar 14, 2012 12:09 pm
Posts: 19
Post Re: Available Historical Tags in a chert property binding  Topic is solved
Thanks Colby,
I do have two DB connections defined! I'll wait for 7.5.1, this is not urgent.
-Pete


Mon Jul 09, 2012 6:04 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: