It is currently Wed Aug 27, 2014 11:24 pm




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
 ControlLogix "Browse Pending" Issues on Server Reboot 
Author Message
Trooper
Trooper

Joined: Fri Jul 29, 2011 10:04 am
Posts: 29
Post ControlLogix "Browse Pending" Issues on Server Reboot
We are having some issues with some OPC-UA data collectors getting permanently "stuck" at "Connected" state with "Browse Pending" status and no data available to clients. Please see attached screenshots with more information from console. This is a persistent issue plaguing us and we cannot figure out how to get all devices to come back up after server reboots, as this is when they hit this state and freeze up. The console information in the screenshot is what I get when I click "Refresh" on the device status page in the screenshot


Thu Jul 05, 2012 3:18 pm
Profile
Trooper
Trooper

Joined: Fri Jul 29, 2011 10:04 am
Posts: 29
Post Re: ControlLogix "Browse Pending" Issues on Server Reboot
Files here, didn't like BMP


Attachments:
File comment: driver issue
driverissue.JPG
driverissue.JPG [ 66.29 KiB | Viewed 459 times ]
File comment: devicestatus
devicestatus.JPG
devicestatus.JPG [ 32.89 KiB | Viewed 459 times ]
Thu Jul 05, 2012 3:23 pm
Profile
Trooper
Trooper

Joined: Fri Jul 29, 2011 10:04 am
Posts: 29
Post Re: ControlLogix "Browse Pending" Issues on Server Reboot
Please take a look at the "ML05" topic which is the one I am referring to in the atatched screenshots.


Fri Jul 06, 2012 9:31 am
Profile
Moderator
Moderator

Joined: Fri Mar 16, 2012 1:00 pm
Posts: 906
Location: Sacramento, CA
Post Re: ControlLogix "Browse Pending" Issues on Server Reboot
Take a look at this forum thread and see if this helps

viewtopic.php?f=72&t=8337&p=26927

_________________
Greg Simpson
Inductive Automation
Technical Support Rep


Fri Jul 06, 2012 9:47 am
Profile
Moderator
Moderator

Joined: Thu Nov 19, 2009 5:10 pm
Posts: 182
Post Re: ControlLogix "Browse Pending" Issues on Server Reboot
Please upgrade to the latest 7.4 or 7.5 (depending on what version you have installed) beta version of the Allen-Bradley Drivers module.

I made a fix recently that fixed an occasional handing browse issue.


Fri Jul 06, 2012 12:31 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: