It is currently Tue Jul 29, 2014 9:01 pm




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
 Problem with start service Ignition Gateway 
Author Message
Corporal
Corporal

Joined: Fri Sep 02, 2011 10:32 am
Posts: 36
Post Problem with start service Ignition Gateway
Hi, I write you again , I`ve been having a problem with Ignition, First I was working with the beta version of Ignition-7.4.3-beta2-windows-32-installer, I work with it all the day, and when I shoot down the computer the next time when I turn on again the service of Ignition Gateway didn`t want to run , I tried to reinstall with the same installer and it didn`t works. I tried to put the new version Ignition-7.4.3-windows-32-installer and still didn`t works, then I decided to uninstall the Ignition and reinstall the beta and it worked again, but when i again shoot down the computer the problem happens again.

At last I decided to uninstall the 7.4.3 version also java and start again this time directly with the Ignition-7.5.0-windows-32-installer and the new version of Java it worked again i finish my work shoot down the computer and the next da when i turn on the computer again the service doesn`t want to run

do you know what can the problem be?
:| Please help me with this situation, I will appreciate it.

Thanks
Carito


Attachments:
Error1.jpg
Error1.jpg [ 435.04 KiB | Viewed 477 times ]
Fri Jun 15, 2012 6:09 am
Profile
Moderator
Moderator

Joined: Sun Apr 02, 2006 2:46 pm
Posts: 1982
Location: Sacramento, CA
Post Re: Problem with start service Ignition Gateway
Ok, you need to open the ignition.conf file located in c:\program files\inductive automation\ignition\data. Look for the line that reads:

wrapper.java.command=.....

Replace the path to your Java path. Typically, it is c:\program files\java\jre6\bin\java.exe but it might be something different for you. Once you change it save and try starting Ignition again.

_________________
Travis Cox
Inductive Automation
Technical Support Rep.


Fri Jun 15, 2012 7:15 am
Profile WWW
Corporal
Corporal

Joined: Fri Sep 02, 2011 10:32 am
Posts: 36
Post Re: Problem with start service Ignition Gateway
hi again, I did what you say, and also when I look at the .conf file located at the path you say it's in the right location :
# Locate the java binary on the system PATH:
wrapper.java.command=C:/Program Files/Java/jre7/bin/java.exe
that is the java I installed

and the problem happens again i start the service again and it doesn't wants to run until i uninstall ignition and reinstall again then the Ignition runs again, and i can work until i again shut down the pc

I think the problem maybe is because i am working with a backup *.gwbk from Ignition 64 bits, restored in my Ignition 32 bits. Is that the problem? What can I do in this situation if that is the problem.
Please help, I will appreciate it. :?


Mon Jun 25, 2012 7:58 am
Profile
Moderator
Moderator

Joined: Mon Oct 27, 2008 4:10 pm
Posts: 1980
Location: Folsom, CA
Post Re: Problem with start service Ignition Gateway
It looks like you're just opening the GCU but the Ignition service isn't started.

At a command prompt try doing "net start ignition" to start it.

_________________
Kevin Herron
Software Developer
Inductive Automation


Mon Jun 25, 2012 8:00 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: