It is currently Wed Jul 23, 2014 3:46 am




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
 Resetting Retentive Hour meter 
Author Message
Cadet
Cadet

Joined: Thu Oct 22, 2009 10:59 am
Posts: 1
Post Resetting Retentive Hour meter
I wan use the retentive hour meter to accumulate specific downtime in real time but i would to resetting based on specific parameter.


They are any way to reset this retentive hour meter?

Thanks


Fri Oct 23, 2009 5:49 am
Profile
Sergeant
Sergeant

Joined: Thu Aug 06, 2009 11:30 am
Posts: 54
Location: Grand Forks, ND
Post Re: Resetting Retentive Hour meter
If you have it set to update just a single column you should be able to just update your hour meter to zero once your conditions are met. I'm pretty sure the hour meter just reads in the value from the table and adds to that value, so writing in a zero should clear it out.

Hope that helps.

--HandledException


Fri Oct 23, 2009 7:21 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: